Se, det er jo et af de spørgsmål der trænger sig på, når man har rundet de fyrre. Som tidligere bemærket kniber det lidt med at følge med på den digitale front, om end jeg lige nu føler mig enormt godt kørende, da al min aktivitet inklussiv søvn logges via mit smarte armbånd, og min telefon så på baggrund af de data foreslår, at jeg da vist bør gå i seng tidligere end jeg ellers lige havde planlagt. Med andre ord er jeg fuldstændig opdateret mht. at lade digitale gadgets styre mit liv. Pyha, og godt for det, for det ville nok ikke gå uden…

Men, hvad så. Er der andet der trykker? Tjaa, jeg blev jo endnu engang mindet om min stærkt fremskredne alder og min manglende evne til rent faktisk at stå ved fakta fredag aften, da vi var inde og se teaterkoncerten Gasolin. Fantastisk oplevelse, flot opsætning og musikken var jo kendte blændende fortolkninger af god musik. Og som jeg bemærkede til Line i pausen, så “holder det stadig her 10 år efter”. Kunne så med det samme se, at der var noget galt. Vips, frem med telefonen og google (hov, der var den igen), der kunne afsløre at det er 21 år siden, Gasolin-forestillingen så dagens lys.

Det var så her, at hammeren faldt og jeg måtte indse, at der er flydt en del vand igennem åen, siden man var ung. Tænk at man nu kan tilføje minder, der ligger 20 år tilbage i tiden, og som vel at mærke relaterer sig til ens voksne liv!

Nå ja, det vil sige, at det for undertegnedes vedkomne nok ikke kan tælle som voksent liv, når man tilsyneladnde flyder rundt i en tåge af forestillinger om, at man fortsat er ung med de unge og kun lige er rundet de 30+.

Comments are closed.

Post Navigation