Tidsskriftredaktør

Erfaring er godt at have med i tasken, for med den slags er det meget nemmere at opstøve eller opbygge nye muligheder. Mine erfaringer som forlagsredaktør var således stærkt medvirkende til, at jeg kunne opstarte et tidsskrift i samarbejde med en kammerat.

Forsidereklame.jpg

Første udgave

Igen vil jeg betegne mig selv som en heldig fyr, hvad angår bekendtskabskredsen, der rummer mange foretagsomme mennesker. Blandt disse er Preben Bonnén, der med enorm ildhu har knoklet på med at blive ekspert inden for beredskab (militær, politi, brand- og redning mm.). Det har igen givet ham en masse knubs, men undervejs kom jeg ombord på båden, og kunne med mine forlagserfaringer og baggrund som brandmand opbygge et helt nyt tidsskrift med titlen Samfundets Beredskab.

Også her var der tale om interessant arbejde med forfattere fra hele Norden og emner, der kun i beskeden grad havde været beskrevet i tidsskrifter, så det var på mange måder nyskabende. Desværre kunne økonomien bag hele selskabet ikke klare den internationale finansielle krise, så tidsskriftet havde en alt for kort levetid.

Ikke desto mindre kan man se lidt nærmere på første udgave af tidsskriftet ved at klikke her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.