Nu snakkede jeg godt nok om rya-tæpper den anden dag, men det viser sig ved nærmere eftersyn, at det burde have været om rya-mørke i stedet. Ikke at det gør tingene mere klare og jeg har nu også fået understreget, at den lille detalje nok mest er for de indviede. Og her hører jeg ikke til endnu. Der skal vist lidt læsning af noget dansk litteratur til for at få afklaring på den sag. Og der er ikke lige tid til danske litteratur lige for tiden. Jeg er netop gået i gang med “Den store fædrelandskrig” omhandlende Sovjetunionen fra midten af 30’erne og frem til 1955. Umiddelbart lyder det tungt, men det er nu foreløbig meget spændende og tegner godt for de følgende 300 sider. Sovjet har ikke lige haft min interesse tidligere, men det er jo ikke lige en “detalje” i verdenshistorien, man bare lige kan overse, så det er velsagtens på tide, jeg sætter mig lidt bedre ind i det kapitel.
Ellers er der nu skred i sommerhusplanerne. Vi afventer nu en købsaftale, og så skulle tingene gerne falde på plads. Kryds gerne fingre for at der ikke lige kommer en ny interesseret køber ind fra højre og ødelægger sagen for os. Man har jo hørt om lignende tilfælde.

One Thought on “Et par små-rettelser

  1. John Quixote on 15. april 2008 at 22:32 said:

    Kære hr. blogbestyrer,som altid hurtig på aftrækkeren. Jeg må se at få tuned bloggen op – samt få lavet links tilbage til dig. Jeg hørte forfatteren til Den store fædrelandskrig holde et oplæg om bogen. Fortæl lidt mere om den.John

Post Navigation