Så rundede vi simpelthen lige et af de skarpe hjørner. Nå ja, det var da godt nok kun et enkelt år, men inden for politik, hvor tingene jo ikke nødvendigvis holder så længe pga. valgperioder og den slags, så er et år faktisk temmelig længe. Særligt når det gælder et år uden regering.

Ja, Belgien har såmænd slæbt sig gennem et helt år uden en regering, der reelt er valgt til at lede landet. Der har jo da heldigvis været en form for regering, hvilket Europa nok skal prise sig lykkelig for, idet hele Europa jo blev ledet af denne ikke-valgte regering sidste efterår. Et helt Europa uden regering ville nok ikke være så fantastisk smart. Men, altså har det blot været et forretningsministerium, der har holdt hjulene i gang.

Det er da en spøjs tanke, ikke? Tænk engang, hvad der ville ske, hvis vi ikke kunne danne regering i DK. Jeg tvivler på, at det ville blive accepteret, at taberen af valget fortsatte på må og få i et helt år. Jeg ville i hvert fald være en smule knotten over at LL skulle fortsætte, hvis det endelig lykkedes at vippe ham af pinden – eller nærmere vippe Pia af pinden. Og a propos Kjæsrgaard, så er det da fornøjeligt at se, at der endelig er en anden dame, der stiller sig op og giver Pia lidt modWind.

Comments are closed.

Post Navigation