Det er altså en underlig tid lige for tiden. Mest inde i mit lille hoved, der er ved at eksplodere pga. forandringer og tanker om samme. Ja, det er nu vist ikke fordi, der er så meget der forandrer sig inde i mit hoved – med mindre altså at det eksploderer – næ, det er alt det udenfor.

Der står jo familieforøgelse på plakaten, og det holder heldigvis energien oppe og trykker eventuelle bekymringer i baggrunden, når de ellers presser sig lidt voldsomt på. Men, derudover så trækker det jo overvejelser om fremtid og den slags med sig. Hvor man skal fortsætte livet og hvordan. Og det er nu ikke altid så heldigt for den smule sindig jyde, der ligger gemt et eller andet sted i mig. For ham jyden er forandringer ikke nødvendigvis et gode. Så man bliver lidt tænksom.

Den slags kan være både godt og skidt og for tiden forsvinder man nu nok lidt for ofte ned ad en lidt dunkel gyde i tankestrømmen. Heldigvis kan man så vende om og pludselig se lyst på tingene igen. Der er jo ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Så efter nu at have været lidt nede – bla. fordi jobmarkedet i DK ikke ligefrem er en opløftende fortælling – så kaster jeg mig nu ud i nye udfordringer i form af Prince2-kursus samt en lille opdeling af hjemmesiden her, så der både er en personlig afdeling og en lidt mere professionel. Og det skal jeg såmænd nok få lidt sjov ud af.

Comments are closed.

Post Navigation